Triptips International
U bent hier:   Home   /   Bestemmingen & Stedentrips   
 
  Bijvoorbeeld een pretpark, zwembad
of museum.Bijvoorbeeld een plaats-, provincie-
of landnaam.
Zoeken

 
Stedentrips

Op Triptips-International vindt u meer dan alleen uitstapjes. Zo bieden wij ook een overzicht van bestemmingen en stedentrips in en buiten Europa. Een overzicht dat wij continu uitbreiden.

Heeft u een leuk idee voor een stedentrip? Laat het ons weten!

Barcelona
   
Categorie: Bestemmingen & Stedentrips   /  Regio: Catalunya, Spanje
Bezienswaardigheden        Foto's        Vervoer        Weer        Winkelen        Uitgaan        Plattegronden       
Algemeen
Barcelona is een van de meest populaire steden voor een stedentrip. En dat is terecht. Welke stad kan er nu bogen op de positieve punten die Barcelona heeft? Mooi weer, vlakbij zee, maar ook vlakbij bergen, en een stad met een prachtige architectuur en een mediterrane sfeer. Hotspots te over in Barcelona, om aan het eind van een dag cultuursnuiven in een echt Catalaans restaurantje tot rust te komen.
   
   
   
 
Bezienswaardigheden
  • Barrio Gotico en de kathedraal
  • Camp Nou
  • Carrer Petritxůl
  • Casa Mila
  • La Rambla
  • Parc GŁell
  • Sagrada Familia
 
Vervoer
Het busnetwerk van Barcelona is redelijk goed, maar door de verkeersdrukte in de stad is er een beter alternatief: de metro. Dit snelle, veilige en goedkope vervoersmiddel brengt u overal waar u wilt zijn in de stad.

Vliegveld(en)
Barcelona El Prat is het vliegveld van de stad Barcelona. Daarnaast komen er ook veel toeristen de stad binnen via de vliegvelden Girona en Reus.  
Winkelen
Winkelen in Barcelona is een genot. Alle vrouwen (en vooruit: ook de mannen!) kunnen hun hart ophalen in deze mooie stad. Barcelona heeft typische winkelstraten als La Rambla, de Avenida Diagonal of de sjieke Paseig de Gracia. Daarnaast kunt u volop shoppen in een van de grote winkelcentra die de stad rijk is.  
Uitgaan
Het uitgaansleven in Barcelona is voor ieder wat wils. Trendy loungeclubs worden afgewisseld met gezellige huiselijke bars. In Barcelona hoeft u zich beslist ook 's nachts niet te vervelen!  
Plattegrond(en)
Geen plattegrond(en) gevonden  
Do's & don'ts
Geen do's & don'ts gevonden  
Eten & drinken
Eten in Barcelona is een uitstapje op zich. Van cocktailbars tot Catalaanse visrestaurants, Barcelona biedt Šlles op culinair gebied. Een enkele vakantie is niet genoeg om de sfeer in Barcelona letterlijk te proeven.  
Betalen
Aangezien Spanje lid is van de Europese Unie kunt u in Barcelona gewoon met euro's betalen. Zoals in alle toeristische steden zijn de prijzen aan de hoge kant.  
Handige links
Bekijk alle uitstapjes Bekijk alle uitstapjes (4914)
Bekijk alle bestemmingen en stedentrips Bekijk alle stedentrips (2)
Bekijk alle accommodaties Bekijk alle accommodaties (17655)
Bekijk alle georganiseerde reizen Bekijk alle reizen (2)
Andere stedentrips
Parijs
Geen foto's gevonden bij Parijs  0 foto's €  - Lees meer over de stedentrip 'Parijs'